برگزاری همایش دانش ورزش، جامعه پویا در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

۰۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۷ کد خبر : ۱۱۱۰۶ اخبار و اطلاعیه های دانشکده
همایش دانش ورزش، جامعه پویا در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار گردید

همایش دانش ورزش، جامعه پویا روز چهارشنبه مورخ ۲۰/‏۰۹/‏۱۳۹۵‬ در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار گردید.

همایش، ابتدا با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و پس از نواخته شدن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و اعلام برنامه و خوش آمدگویی توسط مجری همایش، آقای ابوفاضلی (از مجریان رادیو و تلویزیون در حیطه ورزش) صورت گرفت و سپس سرکار خانم دکتر شریفی فر به عنوان دبیر علمی و اجرایی همایش خیر مقدم گفتند و سپس دکتر آفرینش، ریاست محترم دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی به حضار خوش آمد گفتند و در خصوص ضرورت برگزاری چنین همایش هایی و به روز شدن و تبادل اطلاعات بین اساتید و دانشجویان سخنانی را ایراد فرمودند و برگزاری همایش ملی ملی توسط انجمن علمی دانشجویی در نیمسال دوم را در کلیه حیطه های ورزشی پیشنهاد نمودند. در ادامه دکتر طباطبایی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده نیز هفته پژوهش را به حاضرین تبریک گفتند و در زمینه پژوهش خصوصاً برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به عنوان یک ضرورت صحبت نمودندو همایش، وارد برنامه اصلی گردید و جناب آقای دکتر علم استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه شهر ری در خصوص برنامه ریزی استراتژیک و مدیریت راهبردی مطالب خود را ارائه نمودند.

سپس آقای مهدی صادقی مدیر شرکت انتشاراتی بامداد کتاب از ناشران اصلی کتب ورزشی، در خصوص کتاب های ورزشی و ضرورت نشر بیشتر کتب ورزشی و همچنین اشاعه کتاب خوانی مطالبی ارائه کردند.

سخنران بعدی همایش آقای حمید باقری بودند که در خصوص ورزش پهلوانی و زورخانه مطالب جذابی ارائه کردند. در این همایش نایب قهرمان المپیک آقای علیرضا رضایی که از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد گرایش مدیریت ورزشی این دانشکده نیز هستند، حضور داشتند.

بعد از اتمام بخش اول و پذیرایی در بخش دوم شرکت کنندگان به بازدید از پوستر برگزیده از سی مقاله ارائه شده پرداختند و در قسمت دیگر این بخش، نمایشگاه کتاب و تجهیزات ورزشی خصوصاً ابزار و وسایل غواصی، پاراگلایدر و اسکیت که در شاخه های مختلف از جمله نمایشی، سرعت و تفریحی وجود دارد، در معرض نمایش قرار داده شد.آخرین سخنران همایش، دانشجو خانم نکومنش راد بودند و در خصوص ورزش غواصی و پرواز با پاراگلایدر و اینکه حجاب باعث محدودیت فعالیت و ورزش نمی شود، مطالبی را به همراه تصاویر زیبا به نمایش گذاشتند. در آخرین بخش برنامه همایش از بهترین مقاله ها، پوسترهای ارائه شده و همچنین سخنرانان به رسم یادبود قدردانی و هدیه ای نیز به ایشان اهداء گردید.